C&S Fashion Group (03.01.33)

G-maxx, Exxcellent, C&S The Label, en FLURESK vormen elk een uniek onderdeel van de C&S Fashion Group, een vooraanstaand Nederlands familiebedrijf dat zijn oorsprong vindt in 2004. Als een dynamisch bedrijf streven zij ernaar hoogwaardige kleding te produceren, gekenmerkt door toegankelijkheid en kwaliteit. De benadering van mode is direct en gericht op het voor iedereen toegankelijk maken van hedendaagse trends.

G-maxx omhult de Nederlandse vrouw met elegante en stijlvolle ensembles, gekenmerkt door eigentijdse prints en kleuren. Met een diversiteit aan stoffen en pasvormen in onze collectie, kan elke vrouw haar eigen unieke stijl creëren. Het merk hecht waarde aan het samenspel van stijl en comfort, zodat elke vrouw zich zelfverzekerd voelt in haar outfit. In het begin van 2023 is G-maxx een succesvolle samenwerking gestart met TV-ster Froukje de Both, waarin zij haar selectie, genaamd Froukje's Favorites, uit de collectie samenstelt.

Exxcellent vertegenwoordigt de plus-size vrouw van maat 42 tot en met 54 met een passie voor mode. Binnen de zes collecties per jaar transformeert Exxcellent de laatste trends tot stijlvolle items in seizoensgebonden kleuren en prints. De uitgebreide collecties bieden eindeloze mogelijkheden voor verschillende draagmomenten, met een focus op mode en comfort. Daarnaast biedt Exxcellent NOS Essentials aan: een programma met comfortabele travel kwaliteiten en een hoogwaardig jeansprogramma.

Met een focus op casual, vrouwelijke en comfortabele stijlen, vertaalt C&S The Label de laatste trends naar toegankelijke alledaagse looks. Tegen een betaalbare prijs bieden de gevarieerde collecties voor ieder wat wils.

FLURESK, het jongste label binnen de groep, kenmerkt zich door funky musthaves en speelse details. In de collecties ontdekt u eyecatchers geïnspireerd door de meest trendy elementen: gedurfde statements, krachtige prints en essentiële basisstukken voor het samenstellen van commerciële en trendy sets.

C&S Fashion Group
03.01.33
www.csfashiongroup.com