Label C (01.01.02a)

Kom tijdens de WFC Inkoopdag van maandag 23 september langs bij Label C (01.01.02a). Zij vertegenwoordigen diverse merken zoals Mealys, Amelie & Amelie, DNM Pure en Travel by Maicazz.

Mealys
Mealys vertegenwoordigt een vrouw die van haar lichaam houdt. De kracht van Mealys plus size mode is om je prettig en goed in je vel te voelen. De missie van Mealys is om de winkelervaring voor alle vrouwen hetzelfde te maken en kleding te creëren die voor iedereen toegankelijk is. Het is precies om deze reden dat Mealys tegemoet komt aan de modebehoeften voor alle soorten lichaamsbouw. De wereld van rondingen is niet nieuw, maar een terugkeer naar het gezond verstand en sinds 2018 creëert Mealys kleding die is aangepast aan alle vrouwelijke morfologieën, waarbij niet alleen aandacht wordt besteed aan het ontwerp van de collecties, maar ook aan duurzaamheid.
 
Amelie & Amelie

Amelie Amélie is een van de grootste spelers in België* op het gebied van korte termijnlevering. Samen met *450 verkooppunten* worden jaarlijks tussen de *750.000 en 1 miljoen stuks* geproduceerd. Het succes is te danken aan snelle leveringen, diversiteit in de collectie en de aantrekkelijke marges die geboden wordt aan hun partners.
 
- *Korte termijn leveringen:* Dankzij de eigen fabriek in Italië worden de collectie wekelijks ververst en bestsellers zelfs binnen *2 à 3 weken* nageleverd. Zo speel je altijd in op de laatste trends.
- *Marge:* Er wordt een aantrekkelijke marge geboden van *2.7*. Bij grotere samenwerkingen is deze marge uiteraard bespreekbaar.
- *Grootte collectie:* De collectie is ontworpen voor een *zeer brede doelgroep*, variërend van elegante basics tot opvallende statement pieces. Dit geeft je de mogelijkheid om een breed scala aan klanten te bedienen.
- *Flexibiliteit bij het orderen:* Bij het plaatsen van orders zijn alle artikelen volledig vrij indeelbaar, per kleur en per maat. Dit geeft je maximale flexibiliteit om te bestellen wat je nodig hebt.
- *B2B-platform:* Er is een goed werkend B2B-platform waar je altijd actuele informatie vindt en dagelijks bijbestellingen kunt plaatsen. Zo kun je snel inspelen op de vraag van je klanten.
- *Veranderingen van collectie:* Een dynamische collectie, met regelmatige updates en nieuwe items om je winkel steeds fris en aantrekkelijk te houden.
 
DNM Pure
DNM Pure staat bekend om zijn hoogwaardige denim producten die perfect passen bij de moderne, modebewuste consument. Met een focus op vakmanschap en innovatieve ontwerpen blijft DNM Jeans de standaard zetten in de denim industrie.
 
Travel by Maicazz
Travel By Maicazz biedt stijlvolle en comfortabele reiskleding die functionaliteit en mode moeiteloos combineert. De collectie is ontworpen voor de dynamische vrouw die er altijd verzorgd uit wil zien, ongeacht haar bestemming. 

Ontdek de nieuwe Maicazz Travelwear collectie Spring-Summer 2025 bij LabelC. De collectie is speciaal ontworpen voor de moderne vrouw die stijl en comfort zoekt, waar haar reis ook naartoe gaat. De collectie is ideaal is voor vrouwen die onderweg zijn, of het nu voor zaken of plezier is. Comfort en stijl staan centraal. De collectie heeft unieke eigenschappen, zoals sneldrogende stoffen, kreukbestendige materialen, en een perfecte pasvorm. Onze travelwear biedt de ultieme combinatie van functionaliteit en mode, zodat je altijd klaar bent voor het volgende avontuur.

De collectie bestaat uit verschillende stukken zoals comfortabele broeken, jurken, blouses en stijlvolle tops. Opgebouwd uit een kleurenpalet dat rust en elegantie uitstraalt, zoals aardetinten, zachte blauw- en groentinten, en klassieke zwart-wit combinaties.

Kom langs bij Label C tijdens de WFC Inkoopdag van maandag 23 september!

Label C
Toren 1, Verdieping 1, Showroom 2a
(01.01.02a)